Tunfilet med fennikel er en unik måde at præsentere tunfisk på. Den blide smag af fennikel giver ekstra bredde til den smagfulde tunfilet. Det er en smag der overrasker og sætter sig fast. Fennikel gror vildt på Azorerne, og er meget brugt i det traditionelle køkken på Azorerne, så det er nærmest en selvfølge, at den bliver brugt sammen med fisk. Smagen er anderledes for danske tunger, men vi kan love at den er fyldt med velsmag og Santa Catarinas høje kvalitet. Det er et produkt, der smager af Azorerne og den kulinariske historie øgruppen står for. Brug tunfilet med fennikel der hvor du normalt ville bruge tun, og nyd den spændende smag. INGREDIENSLISTE & NÆRINGSINDHOLD PER 100 G.
Skipjack tunfisk (Katsowonus pelamis),
olivenolie, fennikelfrø og salt.
Energi 1008 KJ/ 241 Kcal.
Fedt 13 g.
- heraf mættet 1 g.
Kulhydrat 0 g.
- heraf sukkerarter 0 g.
Fibre 0 g.
Protein 31 g.
Salt 1,5 g.