Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Sorte oliven i glas 200G

45,00 kr.
Fragt omk. tillægges
SORTE OLIVEN MED EN DYBDE DER MINDER OM MØRK CHOKOLADE
Disse sorte oliven, af sorten Picholine, er fantastisk afbalanceret mellem salte umami og dybe noter der leder tankerne på kraftig mørk chokolade. De er kødfulde og svært vanedannende. Hvor de grønne oliven ligger i en saltlage, er disse sorte oliven lavet som confit (saltet) og ligger uden væske. De giver dem et helt unikt skin og en fabelagtig mundfølelse.
1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration
Oliven og olivenolie fra Moulin Soulas, er historien om en familievirksomhed; grundlagt i 1930 og beliggende i en den lille landsby Collorgues i det franske departement Gard.

Virksomheden er gået i arv gennem 3 generationer. Olivenmøllen har egen produktion under navnet Soulas, samt presser olivenolie for små lokale producenter. Soulas fremhæver, at deres velsmagende jomfru olivenolier og oliven; grønne som sorte, handler om den håndværksmæssige tæft - ”savoir-faire”. Viden om, hvordan man behandler træerne, hvornår man høster, behandling af oliven fra høst til mølle og hvordan man forarbejder oliven og olivenolien, er fundamentet for Soulas velsmagende ekstra jomfruolivenolier og oliven. ”Savoir faire” handler om viden, omhu og kærlighed!