Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Saint Louis, rouge

119,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Syrah, Grenache og Mourvèdre - en klassisk Rhôneblend, der virker perfekt. Det er, hvad Saint-Louis Rouge byder på. Den har en skøn duft af røde frugter og krydderier, en god struktur og tilpas tørhed til den lange eftersmag. En rigtig dejlig vin med karakter - en vin mange vil kunne lide.

GSM er et af de mest ikoniske blends og er en forkortelse af druenavnene grenache, syrah og mourvèdre. En trio, der spiller helt eminent sammen.
1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration

Farve: Vinen præsenterer sig smukt i glasset med sin rubinrøde farve

Duft: Den har en skøn duft af røde frugter og krydderier, som især er et bidrag fra Grenache-druen, der sniger sig ind med krydrede noter af kanel, rosmarin, tobak og sød jordbær.

Smag: Denne dybe røde vin får sine kræfter fra den komplekse Syrah-drue, der med sine mørke modne bær, chokolade og urter giver vinen sin elegance. Saint-Louis Rouge har en god struktur og tilpas tørhed til den lange eftersmag. En rigtig dejlig vin med karakter - en vin mange vil kunne lide.

Serveringsforslag: Nyd Saint-Louis Rouge til oksekød, lam eller vildt. Den er også et super match til tapas og diverse oste.