Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Rummand Beer Rom øl

79,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Rummand Beer fra Big Farm Boys giver dig det bedste af to verdener: Eminent rom og fantastisk sort øl i en smuk duet.

De rige mængder mørk malt giver et solidt præg af chokolade og røg, mens fornemmelsen af karamel og mørke frugter fra den fantastiske XO rom udgør en perfekt kombination. Rummand Beer kan kalde sig en "gemmeøl".

Det er en øl, der er pasteuriseret, har høj alkoholvolumen og snildt tåler at blive gemt i flere år. Ja faktisk gerne 7-10 år. Smagen vil kun blive mere fløjlsblød og harmonisk.

1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration

Farve: Rummand Beer er mørk som natten og fuld af lækre hemmeligheder.

Smag: Øllen er fuld af kraft, hvor smagen byder på masser af mørk malt, chokolade og røg. Det får selskab af karamel og mørke frugter fra den fantastiske Big Farm Boy XO rom.

Serveringsforslag: Nyd Rummand Beer ved bålet eller mens du kigger efter nye stjerner i galaksen. Hvad enten desserten er rig mørk chokolade, eller gode fede oste, så er Rummand Beer den perfekte øl at nyde dertil.

OM BIG FARM BOYS OG KUNSTBRYGGERIET FAR & SØN
Den korteste vej mellem to mennesker er et smil. Det er mantraet hos Big Farm Boys. Bag konceptet Big Farm Boys står 3 danske gastronomi-entusiaster. Deres mål er at producere autentisk mad og drikkevarer i samarbejde med lokale. Og er der noget, der kan frembringe smil, er det velsmag og godt selskab. Big Farm Boys og Kunstbryggeriet Far & Søn har hver især en kærlighed for rom og sorte øl.

Brygget og tappet i Danmark af: Kunstbryggeriet Far & Søn.
Master Brewer: Bo Rino Christiansen.