Spis Chili Pesto til lammekrone, eller ovenpå pizza med kantareller, god mozzarella og salsiccia eller måske under pølsemadden. Anbefales også på div fisk bla. slethvar er helt unik. Lækker til Tapas.
Bland 1 spsk. Chili Tør Pesto med 1 1/2 spsk. vand. Lad det blive fugtig og tilsæt derefter olie ca 2-4 spsk. eller prøv som dip med 1 tsk. krydderi i 2 dl. creme fraiche lad det trække i ca 20 min. i køleskab før brug.
Ingredienser: Hvidløg, paprika, chili, peber, persille, løg, timian, oregano, raps olie, basilikum.
Næringsindhold per 100g Energi / Kj 1441/ Kcal 344 Fedt 6,0 g Heraf mættet 1,1 g Kulhydrater 49,0 g Heraf sukkerarter 29,0 g Protein 14,0 g Salt 0,1 g