Made By Mama's Pasta Trenette er produceret i Gragnano, Napoli. Det unikke mikroklima, som giver den rette mængde sol, vind og fugtighed gør, at Gragnano er kendt som det bedste sted i Italien at producere pasta. Pasta di Gragnano er i dag et varemærke og et kvalitetsstempel, der sikrer, at pastaen er lavet på førsteklasses hvede fra Gragnano og calciumfattigt vand fra Monti Lattari. Pastaen skal desuden være skåret med ru bronzeforme og tørret ved lave temperaturer over flere dage. Pastatyper som tagliatelle og trenette er fantastisk med både fisk, kød, vildt og grøntsager - eller au naturel med olivenolie og parmesan.
Kogetid: 9 min.
NÆRINGSINDHOLD per 100 g:
Energi 1486 KJ/350
Kcal
Fedt 1 g heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhyd. 73 g heraf sukkerarter 2,5 g
Protein 13 g
Salt 0,005 g
Vegansk