Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Pasta Trenette

49,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Pasta Trenette er pastaen, som alle elsker. Den minder om tagliatelle, blot tyndere, og giver plads til selv de helt fine og delikate saucer. Den tagliatelle lignende pasta er den typiske pasta fra Ligurien og den pasta, vi får bedst respons på.
Vi synes, at Trenette (og for den sags skyld også tagliatelle) nydes bedst sammen med Made by Mamas trøffelsmør, en god pesto eller en seafood sauce.
1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration

Made By Mama's Pasta Trenette er produceret i Gragnano, Napoli. Det unikke mikroklima, som giver den rette mængde sol, vind og fugtighed gør, at Gragnano er kendt som det bedste sted i Italien at producere pasta. Pasta di Gragnano er i dag et varemærke og et kvalitetsstempel, der sikrer, at pastaen er lavet på førsteklasses hvede fra Gragnano og calciumfattigt vand fra Monti Lattari. Pastaen skal desuden være skåret med ru bronzeforme og tørret ved lave temperaturer over flere dage. Pastatyper som tagliatelle og trenette er fantastisk med både fisk, kød, vildt og grøntsager - eller au naturel med olivenolie og parmesan.

Kogetid: 9 min.

NÆRINGSINDHOLD per 100 g:
Energi 1486 KJ/350 Kcal
Fedt 1 g heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhyd. 73 g heraf sukkerarter 2,5 g
Protein 13 g
Salt 0,005 g
Vegansk