Ole Chokolade flødeboller er håndlavet helt fra bunden og er glutenfri. De store flødeboller står stolt på en bund af marcipan, som er lavet af de fineste spanske mandler og som bærer en gavmild top af det letteste skum, smagt til med aromatisk vanilje. Overtrukket med 72 % mørk chokolade og fås i 4 forskellige smagsnuancer: Alm Kokos - Lakrids - Hindbær. Kassen indeholder 20 stk blandede flødeboller.
BEMÆRK Flødeboller skal bestilles senest mandag morgen kl 08.00 og afsendes torsdag i samme uge.
Alm flødebolle, vaniljeskum står på en marcipanbund, overtrukket med 72% mørk chokolade og dekoreret med Ole logo. Ingredienser Sukker, vand, frysetørret æggehvider, glykose, naturlig vanilje, kokosmel. Marcipan, mandler, sukker, vand, sirup af invertsukker, mørk chokolade, kakaomasse, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator, frysetørret lakridspulver. Holdbarhed: ca. 14 dage fra produktion. Opbevaring: 12 - 15° Kokos flødebolle, vaniljeskum står på en marcipanbund, overtrukket med 72% mørk chokolade og dekoreret med kokos i toppen. Lakrids flødebolle, vaniljeskum blandet med lakridspulver står på en marcipanbund, overtrukket med 72% mørk chokolade og dekoreret med lakridspulver på toppen. Hindbær flødebolle, vaniljeskum blandet med hindbærpulver står på en marcipanbund, overtrukket med 72% mørk chokolade og dekoreret med et strejf af bær på toppen. Vægt: ca. 40 g. pr. stk. Holdbarhed: ca. 14 dage fra produktion. Opbevaring: mellem 12 - 15 grader. (mørkt/ køligt) Pakning Pakkes pænt ned i en gaveæske m/ indlæg á 20 stk. flødeboller. (som på billedet)
Næringsindhold
pr. 100g
Energi………………………………….. 1901 kJ / 457 kcal
Fedt…………………………………….. 29 g
-heraf mættede fedtsyrer……. 13 g
Kulhydrat…………………………….. 39 g
-heraf sukkerarter……………….. 35 g
Protein………………………………… 7,5 g
Salt……………………………………….0,07 g