Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Miguels Portvin 10 års, 750 ml vol 20%

279,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Miguels 10 års Port er en ekstraordinær portvin, der udstråler raffinement og dybde. En portvin med en behagelig sødme og en langvarig eftersmag, der efterlader et indtryk af eksklusivitet og luksus.

Miguels port 10 års er en portvin lagret på egetræsfade, hvor blendet har et gennemsnit på 10 år.

1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration

MIGUELS 10 ÅRS PORT KARAKTERISTIKA

Farve: Miguels 10-års Portvin byder på en elegant gylden farve.

Duft: Du vil opleve en duft af tørrede frugter, som rosiner og svesker, der blander sig med subtile noter af nødder, karamel og krydderier.

Smag: I smagen fornøjer portvinen med tørrede frugter, ristede nødder, krydderier, orangeskal, honning, karamel og friskkværnede kaffebønder. Den giver en fløjlsblød oplevelse i munden og den har en god lang finish.

Serveringsforslag: Miguels 10-års Portvin er en perfekt ledsager til særlige lejligheder og øjeblikke, hvor kun det bedste er godt nok. Den kan nydes alene som en meditativ oplevelse, eller den kan ledsage et udvalg af ost, nødder eller chokolade for at fremhæve dens kompleksitet og smagsdybde.

 

OM VINHUSET

Miguels Port er en autentisk portvinsgård beliggende på bredden af Douro-floden i Øvre Corgo. Deres vinstokke er klassificeret med brevet A, som er den højeste kategori i Douro skalaen. De plantede druesorter er af de mest traditionelle druer fra regionen, som er i stand til at producerer enten Portvin eller Douro-vin med. Miguels er dedikeret til at tilbyde en unik smagsoplevelse af portvin og Douro-vin fra denne maleriske gård, der dækker omkring 200 hektar, hvoraf en tredjedel er tilplantet med vinstokke.

Det var Baron of Seixo, der grundlagde gården tilbage i 1845, og vingården præsenterer i dag stolt sine kunder for det brede udvalg af portvine, der kan nydes i forskellige stilarter, herunder vintageport, tawnyport og rubyport. Deres portvine er nøje udvalgt for deres kvalitet og autenticitet,  da vi stræber efter at give vores kunder den bedste portvinoplevelse.