Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Martha's Decanter 10 år Tawny Port M/Glas - 50cl

245,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Martha's 10 år gamle Tawny er en formidabel portvin, modnet i egetræsfade.

Vinen er på 19%. En blanding af 6 forskellige druer; Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinto Cão, Tinta Amarela og Tinta Roriz.

Med sin dybe klassiske tawny farve og komplekse smag af nødder og ristede aromaer, afsluttes oplevelsen i en fyldig dvælende dejlig finish.

1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration

Martha's Wine & Spirits blev etableret 1727, i Douro dalen i Portugal, af familien Martha med deres første vingård. I starten producerede Marta familien blot druer, der blev solgt til andre vinproducenter, men for seks generationer siden begyndte de selv med portvinsproduktionen. Alt fra høsten, produktionen, tapning og kommercialisering står de selv for, de er hvad man kan kalde for en field to bottle virksomhed. I dag har de en bred variation af primært portvin, men også moscatel findes i deres sortiment. Der er uden tvivl en portvin for alle i Martha's serien.

Duft : Duft af nødder, sødme

Smag : Fyldig, balanceret. Fremtrædende alkohol Eftersmag : Fyldig dvælende dejlig finish

Flot, dyb rød farve - Perfekt til tungere desserter. Serveres let kølet, er perfekt helt alene eller kombineret med portugisisk æggekage, nøddetærte eller alle former for rige desserter.