Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

2020 blev året, hvor arbejdsgivere og medarbejdere opnåede det sorte bælte i virtuelle møder. 

Salgsmøder, kick-offs, fredagsbarer og sågar MUS-samtaler er flyttet ud af mødelokalet og ind i de private stuer. Vi møder kolleger og forretningsforbindelser via Teams og Zoom og egentlig fungerer det vel meget godt🤔 Møderne er kortere og mere effektive, ingen rejseudgifter eller trælse forsinkelser i lufthavnen og nok så bekvemt gennemføres millionforhandlinger med lethed i klipklappere og sweatpants🙈 Men hvor er forholdet til vores kolleger blevet af? 

Den virtuelle mødeform mangler det personlige aspekt, high-fiven efter et vellykket salgspitch, håndtrykket, fredagsøllen og forretningsmiddagen, hvor personlige relationer styrkes til gavn for virksomheden.

Her til aften har jeg pakket 40 gaveæsker, som skal afsted til et virtuelt møde. De indeholder bl.a. en god flaske Prosecco, så man kan afslutte mødet med en fælles skål og en virtuel High-five ovenpå et godt 2020, på trods af Corona.

Det ser ud til at mødeformen fra 2020 strækker sig et godt stykke ind i 2021. Måske skal vi gentænke det lidt og få lidt af det personlige aspekt tilbage?

Hyggebokse, mødeforplejning, medarbejderpleje eller noget helt fjerde? Jeg giver gerne et bud på, hvad der skal til for at bringe mødets deltagere lidt tættere sammen.

Ring eller skriv, beskriv opgaven og din deadline og så kommer jeg hurtigt tilbage med et par forslag leveret på din medarbejders adresse. Jeg pakker det pænt ind og vedlægger også gerne mødemateriale om relevant. Det behøver ikke at koste en bondegård og jeg tør godt love, at mødedeltagerne måske lige giver 10% ekstra den dag😉