Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Casato Mastino Valpolicella Ripasso 2017

149,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Casato Mastino Ripasso Superiore DOC 2017 er en vin fra Verona, og druesammentætningen er den klassiske for disse vine, nemlig Corvina, Corvinone og Rondinella. Samme druesammensætning anvendes i øvrigt også til Valpoliciella, Amarone og Recioto-vinene fra samme område.

Druerne til Casato Mastino Ripasso Superiore DOC 2017 vokser i en jordbund bestående af brun og rød jord på silte eller på lersten fra ​​kridttiden samt kompakt rød jord på basalt.

Druerne bliver fortsat håndplukket og anbragt i trækasser. Plukning sker normalt ved daggry eller sent på aftenen, dette for at undgå den intense varme midt på dagen. At druerne plukkes på dette tidspunkt og i små trækasser, gør, at druerne ikke beskadiges under transport, og stadig bevarer deres saft og kraft. Herefter vinificeres vinen traditionelt til en Valpoliciella vin.

I januar og februar blandes vinen med de ædle drueskind fra Amarone vinproduktionen. På denne måde bliver vinens struktur kraftigere, mere fyldig og rig på komplekse dufte og garvestoffer. Ved denne proces bliver vinen nu til en Ripasso. Vinen modnes herefter i egefade i 12 måneder.

Casato Mastino Ripasso Superiore DOC 2017 har en intens rubinrød farve, der tenderer det granatrøde. Duften er let parfumeret og delikat med noter af bitter mandel. Smagen er rund og fløjlsblød med en let bitter afslutning.

Casato Mastino Ripasso Superiore DOC 2017 er særligt velegnet til vildt, rødt kød og modne oste.

Serveringstemperatur: 16°- 18° C

1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration

Alk vol 13,5%