Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Der skal ske lidt nyt og nu forsøger den 42-årige dame sig her som blogger🙈 Det havde jeg nok ikke selv set komme, men anyways..

Her vil jeg fortælle lidt om nyheder på shoppen, opskrifter og anvendelsesmuligheder på nogle af mine lækre produkter i butikken, events i løbet af året og selvfølgelig livet med en start-up virksomhed som min.

Forhåbentlig kan nogle af mine indlæg inspirere dig til at eksperimentere med andre produkter i køkkenet eller måske give dig et grin på min bekostning..who knows, but here goes :)

Dagens indlæg kommer til at handle om JUL🎅🏻

Jeg ELSKER julen og alle dens forberedelser, men jeg vil egentlig helst vente med at blive mindet om den til 1. december.

Jeg er typen, der får spat af at få smidt marcipansnitter og romtoppe i hovedet, hvis jeg handler i Netto allerede i efterårsferien, og min kæreste, som er Gertrud Sands mandlige modstykke, har forbud mod at synge julesange, før vi når ind i December.

Men men...det vælter nu ind ad døren med julevarer i disse dage. Julekalendere, gløgg, juleknas og andet, der hører julen til. Jeg har også for længst tilmeldt Egeskov Julemarked, så nu krydser jeg fingre for, at coronaen går på tidlig juleferie😷

Og nu forstår jeg pludselig Netto! Alle julevarer skal forudbestilles hos leverandørerne allerede i August og mens man er bange for at bestille for lidt, så er man samtidig smerteligt bevidst om den korte tidshorisont man skal sælge skidtet i.

Så derfor har jeg nu lagt mit julesortiment ud på shoppen og giver jer kunder muligheden for at forudbestille med en lille rabat👌

Hvis du får spat af det, så møder du ikke andet end forståelse herfra, men hvis du er nysgerrig, så tag et kig på julevarerne her: JUL - JUL - JUL

Brug rabatkoden "JUL" og få 10% på forudbestilling af alle varer i julekategorien. Gælder indtil 15.10.20

Hvis du læste med så langt, så af ❤️ tak :)