Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Barone Appassimento Rosso Puglia 2021, 17%

139,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Ønsker du at fordybe dig i en autentisk italiensk vinoplevelse? Prøv Barone Appassimento Rosso Puglia - en sublim rødvin, der er skabt til at imponere dine smagsløg. Med duftnoter af solmodne kirsebær og krydderier, samt en fyldig smag af solbær og mørke bær, vil denne vin tage dig med på en sensorisk rejse til Italiens solbeskinnede vinmarker.

Appassimento er et italiensk udtryk for at "visne" eller "hensygne". Ved Appassimento-vine lader man druerne tørre, hvormed en stor del af væskeindholdet fordamper. Processen efterlader en ekstrakt, som er intens, men ikke ret syreholdig. Efter druerne er høstet, hænges eller lægges druerne til at tørre i særlige tørrerum eller på gamle tørrelofter. Tørreprocessen kan også foregå på selve vinstokken. Fremstillingsmetoden er meget populær i f.eks. Valpolicella, hvor man bl.a. bruger metoden til at lave Amarone vine. Resultatet giver vinen en utrolig dybde.
1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration

Farve: Barone Appassimento Rosso Puliga har en intens mørk, næsten lille farve.

Duft: Duften er fyldig med typiske antydninger af moden rød frugt og lette krydrede toner.

Smag: Ligesom den fyldige næse, er smagen ligeså. Fyldig, stor og rund. Den giver en god volumen og en vedholdende eftersmag.

Serveringsforslag: Nyd Barone Appassimento Rosso Puglia til kraftige retter og krydrede smage. Uanset om du serverer den til en festlig middag eller nyder den alene som en ren fornøjelse, vil Barone Appassimento Rosso Puglia imponere med sin silkebløde tekstur og velafbalancerede tanniner.