Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 600 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

The Man Behind #01 Russian Imperial Stout

79,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Russian Imperial Stout, 10%

Økologisk single batch.

Anders Coisbo har gennem årene vundet stor anerkendelse for netop sit sorte øl - smag den og du forstår hvorfor.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

The Man Behind #01 er den første øl I Anders Coisbos nye serie.

Tanken med den nye serie er, at tage nogle af de bedste øl, som Anders har lavet i sin tid som brygger. De øl, som har gjort ham til Danmarks mest vindende brygmester nogensinde.. Med over 108 medaljer fra hele verden.. 

Og mange af dem under brandet Coisbo Beer!

 

#01 – er en Russian Imperial Stout lagret med egetræ fra sherry fade.

Øllet er på 10% og næsten kulsort.

Farven stammer fra den mørke chokolademalt, som også bibringer lækre ristede maltnuancer kombineret med karamelmalt danner den rammen om den fyldige krop, som elegant skjuler de 10% alkohol.

 

Under de sidste minutter af kogning af øllet er der tilsat citrongræs og ingefær. Valget af netop disse ingredienser gør, at den normalt meget tunge øl bliver let og forfriskende.

Efter endt brygning og gæring har jeg valgt at lagre øllet i kælderen ved 2 grader, hvor den har ligget med spåner fra sherry fade.

Spåner er valgt for at styre balancen af fadlagring med øllets friskhed. Ligeledes sikres øllet mod infektion. (stor risiko ved at lagre på brugte fade og pumpe rundt i bryghuset.)

 

Opskriften til TMB #01 er en forfinet udgave af Coisbo Elleven, som jeg vandt ”Best Beer Overall i Dublin i 2016” – Netop det år var denne opskrift den, som vandt over 3.500 andre øl..

 

#01 er grundstene i noget af det bedste sorte øl, som hr. Coisbo har brygget..