Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

The Brew Company Peru, hele bønner 333g. Fairtrade & Økologisk

75,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Denne kaffe fra Peru balancerer på nøjsom og delikat vis en smagsprofil der både er sød og syrlig, samt en ren, forfriskende eftersmag med hint af citrusskal. Peru er førende inden for produktionen af økologisk kaffe, og APROCOYCE kooperativet, bestående af 280 små bønder i Amazonas, drager fordel af klimaet når de producerer kaffe af højeste kvalitet.

•Ideel til: filterkaffe, stempelkande, pour-over, chemex, kalita eller i Coffeebreweren.
•Vi anbefaler at kaffen nydes inden for 6 måneder efter åbning af posen, da det sikrer den mest optimale smagsoplevelse.

Syrlighed: medium til høj

Højde: 1400-1800 m.o.h
Sorter: Caturra, Pache, Catimor, Typica
Proces: vasket
Certificeringer: Fairtrade & Økologisk

The Brew Company tager deres bæredygtige ansvar meget seriøst, og det gælder alle dele af deres produktion. Lige fra valget af kaffefarme til kaffens indpakning sætter de fokus på at mindske vores CO2-aftryk. Det ses blandt andet i deres kaffeposer, som primært består af kraftpapir og det tyndest mulige lag af aluminiumsfrit CCP-laminat. I modsætningen til mange andre producenter har de udeladt den store PP-plastikventil i deres danskproducerede kaffeposer. Alt dette, og mere til, gør at de med stolthed kan kalde sig certificeret plastik- og CO2-neutrale.

Læs mere om deres bæredygtige tiltag: https://dk.brew-company.com/pages/baeredygtighed

1
+
Tilføj til kurv