Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

The Brew Company Guatemala, hele bønner 333g. Fairtrade & Økologisk

85,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Kaffe fra Guatemala er generelt kendt for dens særligt afbalancerede profil – og denne er ingen undtagelse! Med en frisk syrlighed og frugtige karamelnoter, får du her en skøn kaffe, der er ekstremt nem at holde af. FEDECOCAGUA er en andelsforening fra 1969, og er den førende kaffeeksportør i Guatemala. Med det kuperede terræn formår de at producere en særlig kaffe med den karakteristiske note af mørk chokolade.

•Ideel til: filterkaffe, stempelkande, pour-over, chemex, kalita eller i Coffeebreweren.
•Vi anbefaler at kaffen nydes inden for 6 måneder efter åbning af posen, da det sikrer den mest optimale smagsoplevelse.

Syrlighed: medium

Højde: 1400 m.o.h
Sort: Caturra
Proces: vasket
Certificering: Fairtrade, økologisk & Rainforest Alliance

The Brew Company tager deres bæredygtige ansvar meget seriøst, og det gælder alle dele af deres produktion. Lige fra valget af kaffefarme til kaffens indpakning sætter de fokus på at mindske vores CO2-aftryk. Det ses blandt andet i deres kaffeposer, som primært består af kraftpapir og det tyndest mulige lag af aluminiumsfrit CCP-laminat. I modsætningen til mange andre producenter har de udeladt den store PP-plastikventil i deres danskproducerede kaffeposer. Alt dette, og mere til, gør at de med stolthed kan kalde sig certificeret plastik- og CO2-neutrale.


Læs mere om deres bæredygtige tiltag: https://dk.brew-company.com/pages/baeredygtighed

1
+
Tilføj til kurv