Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 700 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

THE BREW COMPANY


Gennem vores kaffehåndværk, vil vi have dig til at have en autentisk forbindelse til kaffebonden. Lære omkring provinsen, og nyde specialitets kaffe hvorend du befinder dig, på en unik og bekvem måde. Vi udvælger de allerbedste specialitetskaffebønner og håndrister dem i vores eget mikro-risteri i Middelfart, hvor vi optimerer hver enkelt smags note til dets fulde potentiale.

Ud fra principperne om Fairtrade, bæredygtighed og fremragende kvalitet designede og patenterede vi vores Coffeebrewer, der er en innovativ kombination af en klassisk stempelkande og filterkaffe med det nemme og praktiske ved instantkaffe.

I dag engagerer vi os for Fairtrade-kvalitet, bekvemmelighed og bæredygtighed, og vi opfordrer og inspirerer dig til at dele dine vidunderlige kaffeoplevelser med alle, du holder af, som fortjener noget ganske særligt.

Lige fra bærret og helt frem til koppen sikrer vi, at vores kaffe kan spores helt ned i detaljen, og vi plejer forholdet til kaffebønderne. Vi udvælger kaffebønner af den allerbedste kvalitet, håndrister dem i små mængder på vores mikroristeri i Danmark for at bringe hver enkelt aroma frem i kaffen.


Vi elsker det, vi laver. Og vi elsker det endnu mere, når vi gør dig og dine kaffeelskende venner glade!