Ole Chokolade Gaveæske 9 delikatesseæg

115,00 kr.
Fragt omk. tillægges

En flot gaveæske med 9 delikatesseæg, der indeholder 3 forskellige smagsvarianter. 

 

Gaveæsken indeholder 9 delikatesseæg af 3 forskellige smagsvarianter. 

 

Gaveæsken kan indeholde følgende varianter: 
 

  • Pistacieæg
    Pistaciemarcipan med mørk chokolade og et eksklusivt drys af knasende pistacienødder på toppen. 
     
  • Marcipanæg
    Ren marcipan overtrukket med mørk chokolade. 
     
  • Orangeæg
    Små delikate stykker af sukkermarineret appelsinskal i fin balance med marcipan, mørk chokolade og orangechokolade på toppen. 
     
  • Citronæg
    Står på en bund af marcipan, som bærer en gavmild top af citroncreme, overtrukket med hvid chokolade. 
     
  • Rubyæg
    Står på en bund af marcipan, som bærer en gavmild top af karamelcreme, overtrukket med ruby chokolade. 
     
  • Karamel hasselnødtrøffel
    Marcipanbund, som bærer en nougat trøffel creme, overtrukket med karamel chokolade.
     
  • Lakrids og karamel
    Står på en marcipanbund, som bærer en lakrids og karamel creme, overtrukket med hvid chokolade.
     
  • Hasselnødtrøffel
    Marcipanbund, som bærer en nougattrøffel creme, overtrukket med flødechokolade.

Indholdet i æsken kan variere alt efter hvilke påskeæg, der er på lager. Derfor kan æsken leveres med andre påskeæg end de viste på billedet.

 

Mål på æsken: L 21,5 x B 6,5 x H 4,5 cm
Holdbarhed: ca. 4 måneder 
Opbevaring: 12 - 15°
Vægt: 160 gr.

1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration

Ingredienser:
35% sukker, 24% MANDLER, 10% HASSELNØDDER, kakaomasse, vand, invertsukkersirup, kakaosmør, solsikkeolie, 2% PISTACIENØDDER, SØDMÆLKSPULVER, veg. fedtstoffer (helt hærdet; kokos, rasp), MÆLKESUKKER, fedtfattigt kakaopulver, aroma, emulgator (E322; SOJA).

Næringsindhold pr. 100g
Energi………………………………….. 2191 kJ / 527 kcal
Fedt……………………………………..    35 g
-heraf mættede fedtsyrer…….   9,3 g
Kulhydrat……………………………..    41 g
-heraf sukkerarter………………..    40 g
Protein…………………………………   8,9 g
Salt……………………………………… 0,01 g

Andre oplysninger
Holdbarhed: ca. 4 måneder
Opbevaring: anbefales 12-15oC og ikke i direkte sollys