Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 600 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Andrés Izquierdo Premium lufttørret skinke. 100g

99,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Du finder intens smag og fabelagtig nydelse i denne skinke, de er lagret i minimum 25 mdr. Den længere lagring giver mere dybde i smagen og mørhed i kødet og er noget helt andet end den skinke, du kender fra "supermarkedstapas" Navnet, Andrés Izquierdo, vil få mange spanieres øjne til at lyse. Der er tale om 3 generationer af skinkemestre, der passer og plejer skinker, som var det skrøbelige spædbørn. Skinkerne bliver specialt udvalgt, hvorefter de kommer i pleje indtil de er klar til at blive solgt. Ingredienser: Skinke (50 % Duroc race), salt, maltodextrin, antioxidant: E301, konserveringsmiddel: E252. Næringsindhold: Næringsindhold pr. 100 g Energi 1.115 kJ – 267 kcal Fedt Heraf mættet 14 g 5,2 g Kulhydrat Heraf sukkerarter <0,75 g <0,50 g Protein 34 g Salt 4,8 g
1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration
Serveringen er super let og angivet på pakkerne: Hold pakken under den varme hane i 10 sekunder. Åben pakken. Lad den ligge og trække luft i 10 minutter og server så.

Produkterne er ikke konserveret ud over, hvad øvrige skinker normalt er, men lufttørringen og den unikke pakning gør, at de kan holde sig i 6 måneder i almindelig rumtemperatur.