Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 600 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Andrés Izquierdo Premium lufttørret oksekød (Cecina). 100 g

119,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Glem alt om Bresaola – Cecina er det nye sort i oksekød. Markant mere saftfyldt, mere smag og efter de seks måneders lagring smelter det nærmest på tungen.

Lad være med at gøre en hel masse – brug eventuelt nogle dråber af en god kvalitet ekstra jomfruolivenolie og nyd! Navnet, Andrés Izquierdo, vil få mange spanieres øjne til at lyse. Der er tale om 3 generationer af skinkemestre, der passer og plejer skinker, som var det skrøbelige spædbørn. Skinkerne bliver specialt udvalgt, hvorefter de kommer i pleje indtil de er klar til at blive solgt. Ingredienser:
Oksekød, salt, iberisk lard (svinefedt, antioxidant: E320, vegetabilsk olie).
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. 100 g Energi 825 kJ – 196 kcal Fedt Heraf mættet 7,8 g 3,6 g Kulhydrat Heraf sukkerarter 1,3 g 1,3 g Protein 30 g Salt 4,3 g
1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration
Serveringen er super let og angivet på pakkerne: Hold pakken under den varme hane i 10 sekunder. Åben pakken. Lad den ligge og trække luft i 10 minutter og server så.

Produkterne er ikke konserveret ud over, hvad øvrige skinker normalt er, men lufttørringen og den unikke pakning gør, at de kan holde sig i 6 måneder i almindelig rumtemperatur.