Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 600 Kr.  Tillæg ved hjemmelevering 29 Kr.

Andres Izquierdo Lomo af 50 % Duroc Premium, 100g

99,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Navnet, Andrés Izquierdo, vil få mange spanieres øjne til at lyse. Der er tale om 3 generationer af skinkemestre, der passer og plejer skinker, som var det skrøbelige spædbørn. Skinkerne bliver specialt udvalgt, hvorefter de kommer i pleje indtil de er klar til at blive solgt. Hvis du synes, at de designet ser godt ud, så bare vent til du får smagt dem. Der er tale om nogle helt unikke oplevelser. Nøddeagtig duft, konsistens, der næsten smelter på tungen og en smag, der fylder i mundhulen ganske længe. Grisene, der bliver brugt til skinkerne er på mødrene side halvt landrace, halvt "stor hvid", faren er altid Duroc, der sikrer den helt rigtige fedtsætning. Ingredienser: Svinefilet (50 % Duroc race), salt, krydderier, sukker, olivenolie, antioxidant: E301, konserveringsmiddel: E250, E252. Pakket i kunstig ”tarm”. Fjernes før servering – ikke spiselig. Næringsindhold: Næringsindhold pr. 100 g Energi 1.067 kJ – 257 kcal Fedt Heraf mættet 9,1 g 3,0 g Kulhydrat Heraf sukkerarter <0,8 g <0,75 g Protein 43 g Salt 4,95 g
1
+
Tilføj til kurv
Næringsdeklaration
Serveringen er super let og angivet på pakkerne: Hold pakken under den varme hane i 10 sekunder. Åben pakken. Lad den ligge og trække luft i 10 minutter og server så.

Produkterne er ikke konserveret ud over, hvad øvrige skinker normalt er, men lufttørringen og den unikke pakning gør, at de kan holde sig i 6 måneder i almindelig rumtemperatur.